IK MIS JE - JOAN STEPHAN
< Terug

3 december 2006 om 21:27 uur, Ned. 2 IK MIS JE

Deze uitzending wordt herhaald op Ned. 2 op 7 december om 17:10h
http://gids.omroep.nl/custom/ned2/

Joan Stephan

De Indische familie Stephan is een hecht gezin. Dochter Joan is de oudste van de vier kinderen. Het gezin betekent veel voor haar. Joan zorgt goed voor haar broer en zusjes. Ze is zorgzaam en beschermend.

De familie Stephan houdt van warmte en gezelligheid. De gezinsleden komen ook als ze ouder zijn graag bij elkaar voor een uitgebreide Indische maaltijd. Joan is dan de gangmaker. Ze maakt lol en plezier, maar begint ook altijd diepzinnige gesprekken over levensvragen.

Dan krijgt Joan tot schrik van de familie borstkanker. Maar Joan blijft sterk en opgewekt. Ze beurt de anderen op en blijft plannen maken voor de toekomst. Gelukkig slaat de chemokuur aan en ze lijkt genezen. De familie haalt opgelucht adem. Tijdens het 40-jarig huwelijksfeest is Joan opnieuw gangmaker. Maar in de week na het feest klaagt Joan over pijn in haar been. De familie maakt zich zorgen.

In deze aflevering van 'Ik mis je' vertellen Charles, Linda, Leslie en Joke over hun zus en dochter en delen hun herinneringen met presentatrice Marion Lutke.

Zie ook op de website van de EO


Copyright © Stichting 't Gorke