pOtbellies persbericht
< Terug

Lil' pOtbellies pas gearriveerd, enkele dagen oud.
Alvorens de kunst biggen het atelier verlaten
hebben zij een eigen kleur en symbool gekregen.

Kleine varkensambassadeurs aan het werk!

De Derde Nationale Varkensdag is de geschiedenisboeken ingegaan als de dag waarop de Lil' pOtbellies, de Kleine Bolbuikjes, vanuit hun geboortebos via het Atelier Babi Senang als varkensambassadeurs de wereld in trokken om de naam van het varken te zuiveren en hoopgevende boodschappen rond te sturen. Op deze digitale plek stonden voorheen de drie delen van de Legende van de Zwijnenknollen, welke nu bekendgemaakt is.

Wij willen u nu graag nog eens wijzen op de vanaf heden bestaande mogelijkheid ook in het bezit te komen van een Lil' pOtbelly, geheel naar uw wensen uitgevoerd en met een goede boodschap (Hoop: ankertje, Vertrouwen: poolster, Geluk: klavertje vier en Liefde: hartje) die u persoonlijk sterk aanspreekt.

Zoals u inmiddels zult weten, wil dit project ook voorzien in de behoefte aan een eigen varkentje, zonder dat u daarvoor een levend biggetje een minder geschikte leefomgeving aanbiedt, indien uw omstandigheden daartoe niet ideaal zijn.

Een Lil' pOtbelly is een creatie van voorzitter Charles Stephan, handbeschilderd en vervaardigd van klei (8 x 6 cm), dat uitkijkt naar zijn/haar nieuwe eigenaar. Ieder biggetje is uniek, voorzien van een nummer en het zal worden overgedragen met een certificaat van echtheid en adoptiepapieren. De prijs voor een unica (collectorsitem) is euro 175.00. De levertijd bedraagt minimaal 3 weken, afhankelijk van vraag en aanbod. De prijs voor een kunstbiggetje in serieproductie is euro 50.00.

Met uw adoptie van een kunstbig draagt u ook wezenlijk iets bij aan het welzijn van de varkens in de wereld, want eenderde van de opbrengst komt ten goede aan

Gegadigden kunnen intekenen via onderstaand e-mailadres en zich op die manier verzekeren van het bezit van een uniek kunstbiggetje, hetzij in de eerstgenoemde, hetzij in laatstgenoemde vorm.

Wat krijgt u:

Een kunstbig (inclusief batikzakje) met adoptiecertificaat als symbool voor geluk, hoop, liefde of vertrouwen en als varkensambassadeur

Wat steunt u:

Met als uitgangspunten ¨bezint eer ge begint¨ en ¨verbeter de wereld en begin bij jezelf¨ naamszuivering van het varken en het uidragen van postitieve boodschappen in een donkere wereld met tevens steun aan een varkensvriendelijke organisatie naar keuze.

Stichting 't Gorke & Atelier Babi Senang
Charles Stephan, varkenskunstenaar

Intekenen kunstzinnige adoptiebig via E-mail: Charles@gorke.nl

o.v.v. een unieke kunstbig of een kunstbig in gelimiteerde oplage, uw naam en adres en uw keuze van het varkensdoel dat u graag wilt ondersteunen.

Ansichtkaarten ¨Adopteer een kunstbig¨.
Per kaart euro 1.00
Alle foto's copyright Tara Promt & Charles Stephan © 2004.


Copyright © Stichting 't Gorke